Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Etiopoien Yirgacheffe Ekologiskt Bryggkaffe

Du vet när du dricker Yirgacheffe; det är inte som andra kaffen och har en unik blandning av förtrollande, intensiva citrustoner med rika blommiga smaker. Det är aromatiskt på ett väldigt spännande sätt. Det doftar utsökt och när du dricker det känns det som om jasmin slår ut i munnen eller att du fått en droppe välsmakande parfym på tungan.

Yirgacheffe är en av Etiopiens fyra huvudprovinser kända för sitt kaffe. Den järnrika marken och de höga höjderna gör området till en av världens mest kända kaffeodlande regioner. Kaffet från Yirgacheffe rankas konsekvent bland världens och Etiopiens bästa. Detta kaffe hämtar vi från Koke (uttalas ko-kee), som är ett särskilt höghöjdsdistrikt och även namnet på den familjeägda tvättstation, där kaffebönorna tvättas efter skörd.

Kaffet är mångfacetterat och livligt med blommiga jasmin- och bergamottdofter, vilka minglar med noter av grapefrukt, citron och granatäpple. Låt gärna koppen svalna något innan du avnjuter den. Den rena och smakfulla koppen Yirgacheffe lämnar definitivt ett spår i ditt smak- och doftminne. Bönvikt: 230g (malet bryggkaffe)

Läs mer

Beställ innan kl 17.00 och vi skickar samma vardag. Nyrostat är godast!
Rostdatum: 2019-10-11
Pris: 99.00 kr
Fraktfritt och direkt hem!
Klicka här