Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

4 Advent - Honduras Finca Cascaritas

Detta kaffe rostas inte längre. Klicka HÄR för att se vad vi rostar just nu.

I år infaller fjärde advent på julafton. Och på julafton vill vi ju överraskas, gärna med något magiskt. Så varsågod, här bjuder vi på årets överraskning. Innan vi började rosta kaffe på heltid, så trodde vi aldrig att kaffe kunde smaka jul på det här sättet, men det gör det på riktigt!

Det var väldigt länge sedan vi rostade kaffe från Honduras på rosteriet, men när vi stötte på denna överraskande juliga mikrolott från familjen Hernández kaffegård i Ocotepeque kunde vi bara inte stå emot. Gården heter Finca Cascaritas, är ca 7.5 hektar liten och drivs av mamma Demly och sonen Hidardo. Innovation och nyfikenhet driver familjen som experimenterar fritt i kaffeförädlandet med ett enda mål: Att varje kopp ska bjuda på en smaksensation.

Detta bärtorkade kaffe är jul för oss. Massor av rom och russin i mörk choklad, rostade hasselnöter och toner av julens mandariner. Vi höjer den knäckiga koppen och önskar er alla en God Jul! (Vikt: 230g)Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Se även