Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Colombia Lisenia Martinez - washed Caturra

Detta kaffe rostas inte just nu. Klick HÄR för att se vad du kan handla istället. 

Ursprung: Cauca, västra Colombia
Odlingshöjd: 1950 möh
Producent: Lisenia Martinez på Finca La Cabaña
Sorter: Caturra (tvättad)

Inget colombianskt kaffe vi druckit på senare tid fångar landets essens bättre än denna mikrolott. Ett juicigare och saftigare kaffe får du söka länge efter! Vi rostar det ljust, men får ändå ett fylligt kaffe, till brädden fyllt av mogna körsbär, söt apelsin och mjuk, mogen mango. Viva Colombia!

Mikrolotten är en mikrolott i dess mest extrema bemärkelse. Lisenia Martinez har nämligen endast 1 hektar kaffeodling på hennes gård Finca la Cabaña. Här, med Stilla havet i väst och omgiven av de mer välkända kaffe-regionerna Tolima och Huila i nord och öst, har hennes kaffebuskar av arabica-sorten Caturra funnit sitt paradis. Efter skörden som avslutades i oktober i fjol, så tvättas bönorna innan de täcks av en presenning och torkar där under.

Lisenia har investerat hela sin själ i detta kaffe. Bara några månader efter att det lämnade Finca la Cabaña, så får vi lov att njuta det tusen mil från buskarna det växte upp på. En sann ynnest! Vikt: 230gTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Se även