Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bryggkaffe N˚3 Ekologisk Lättrost

N°3 Lättrost är vår alldeles egna blend av ekologiska specialkaffeklassade arabicabönor med ursprung i Etiopien, Central- och Sydamerika. I kombination bjuder dessa bönor på en poetisk smaksensation! Bönorna rostas varsamt, långsamt och länge på låg temperatur. Ljusrostat kaffe har en högre syra än mer mörkrostade kaffen. Det är även betydligt mjukare och mildare i smaken och passar den som inte är ute efter de allra kraftigaste kaffena. N°3 Lättrost bjuder istället på en fruktig sötma med komplexa noter av tangerine, svart te och väldigt delikata noter av jasmin samt lång citrusaktig eftersmak. Vi maler bönorna åt dig efter rostning. Denna malningsgrad rekommenderas till dig som har en kaffebryggare eller brygger manuellt. Stanna upp och njut av vårt alldeles nyrostade ekologiska specialkaffe!

Kaffets vikt: 230g

Läs mer


Rostades måndag 21 maj. Kaffebrev beställda innan kl. 16 skickas samma vardag.
Tyvärr är vår lättrost tillfälligt slut. Rostas igen måndag 23 april. Beställ gärna redan idag, få nyrostat i nästa vecka!
.
Pris: 99.00 kr
Fraktfritt och direkt hem!
Köp nyrostat
Tyvärr är vår lättrost tillfälligt slut. Rostas igen måndag 23 april. Beställ gärna redan idag, få nyrostat i nästa vecka!
Se även