Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

    115g färdigmalen cold brew, 1 liter vatten, ca 12 timmar i kylen. Filtrera. Njut med rikligt av is!

    Det är busenkelt att göra din egna cold brew. Du behöver ett bra och rejält grovmalet och nyrostat kaffe, vatten, ett kylskåp och tålamodet att vänta i ca 12 timmar innan du kan njuta av resultatet. Gärna i ett glas med rikligt av is, kanske med mjölk - eller med tonic för sommarens mest svalkande dryck!

    Vi har noga valt ut allt kaffe med omsorg för både miljö och människa. Allt vårt kaffe håller exceptionellt hög kvalitet och är klassat som specialkaffe. Vi betalar bra till våra bönder eftersom vi tror att en nöjd och glad bonde också producerar ett godare kaffe! Här väljer du din favorit bland våra bryggkaffen.

    Nyrostat och färskt bryggkaffe innehåller nästan tusen aromer och smaker. Vi startade Kafferosteriet Koppar för att själva kunna njuta av färskrostat kaffe - varje dag. Med våra smarta kaffebrev så får också du det!

    Bara dagar efter att vi rostat och malt ditt bryggkaffe har du Kaffebrevet i din brevlåda! Om du vill vara säker på att alltid dricka färskrostat, så har du hittat rätt. Välkommen till Koppar, din kafferostare på nätet. /nyrostat är godast