Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Colombia Huitaca – kaffebönor

Med sina innovativa sätt att bearbeta kaffebönorna för att maximera våra smakupplevelser, så har Colombia kommit att bli en av våra favorit-destinationer i Koppar. Den här gången reser vi till några av mest prominenta kaffe-regionerna – Huila, Tolima, Caldas och Risalda – och från varje område bidrar små utvalda kaffebönder med sitt bästa kaffe, som beretts med den torra metoden.

Mustiga gröna äpplen blandas med en frisk hint av citrus, som balanseras av sött brunt socker. I den fylliga munkänslan finner vi kakao och ljuvlig kola. I sin helhet är detta ett av godaste kaffen vi finner i säsong just nu, som musik för smaklökarna.

Den goda eftersmaken förstärks av vissheten att vi, för varje kopp vi dricker av Huitaca, också ger tillbaka till de lokala samhällena varifrån kaffet kommer. Skolor kan rustas upp, kaffebönder vidareutbildas och både stora vattenförsörjnings- och skogsförädlingsprojekt drivs nu i byarna – tack vare att vi värderar böndernas jobb och älskar deras kaffe. Vikt: 230g

Läs mer

Färskrostade kaffebönor från Colombia


Beställ innan kl 17.00 och vi skickar samma vardag!
Rostdatum: 22-05-24
Pris:119.00 kr
Fraktfritt och direkt hem!
Köp nyrostat
Se även