Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Rwanda Bugoyi Anaerobic fermentation – kokkaffe

Rwanda är ett kärt resmål för oss i Koppar. Det är land som bubblar av energi på kaffe-scenen och nästan allt kaffe som kommer därifrån klassas som specialkaffe på SCA:s skala. Men som du vet, så kan man experimentera med specialkaffe i all oändlighet och även här är snart Rwanda uppe i samma tempo som länderna i Sydamerika.

Precis som förra månaden, så har vi också här en mikrolott som beretts med hjälp av anaerobisk fermentering. Arabicasorten är Red bourbon och eftersom den innehåller en stor andel glukos, så passar den perfekt att jäsas lufttätt efter skörd. Här är det Emmanuel Rusarita, som sedan 2016 lägger sin själ i kaffeproduktionen, som gjort jobbet.

Vi får en otroligt krämig kropp, där mjölkchokladen samsas med hallon, jordgubbar och lime. Brunt socker förstärker krämigheten och vi förnimmer absolut även de söta – och för anaerobisk fermbentering obligatoriska – bakkryddorna. Den här koppen får gärna komma ner i temperatur för att göra Emmanuel och hans team största rättvisa. Vikt: 230g

Läs mer


Beställ innan kl 17.00 och vi skickar ditt nyrostade kaffe samma vardag!
Rostdatum: 24-10-07
Pris:159.00 kr
Fraktfritt och direkt hem!
Köp nyrostat
Se även