Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tanzania Machare Estate Ekologiskt Presskaffe

Kilimanjaro i Tanzania har en charm som ingen kan undkomma. Just så vill vi även beskriva det kaffe som odlas här. Mellan isklädd glaciär och tropisk regnskog strilar smältvattnet från bergstoppen genom rik vulkanisk jord. Här - i skuggan av bananträden - växer ett sällsynt kaffe med distinkt och unik karaktär.

Kaffet vi valt ut odlas av Bente Luther-Medoch på Machare Estate. Odlingen är belägen på 1350-1550 möh, vilket gör den till den högst belägna i regionen.

Upplev ett kaffe som är både fylligt och elegant, med en söt och chokladig eftersmak. På samma gång som kaffet spricker av svarta vinbär bjuds vi på ett riktigt citrusfyrverkeri - saftig apelselin, mogen lime och söt tangerine! Njut det gärna efter det har svalnat något. Då framträder verkligen alla smaker detta sällsynta kaffe bjuder på.

Mals som presskaffe precis innan vi skickar. Vikt: 230gTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
2019-08-06 av
2019-07-22 av
Ett superintressant kaffe som är perfekt som presskaffe. Jag fick det bara 2 dagar efter att det hade rostats och det gick snabbt från att jag lade min beställning. Kommer definitivt handla detta igen! ;-)
Se även