Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Presskaffe N˚8 Ekologiskt Påskkaffe

Koppars Påskkaffe – med en föraning om vår

Samtidigt som dagarna blir ljusare och allt fler fåglar hörs kvittra, står påsken för dörren. Vad passar då bättre än ett riktigt gott kaffe att fira detta med? Koppars påskkaffe är en utvald blandning av bönor från Colombia och Brasilien.

Colombiakaffet kommer från sluttningarna nedanför landets största vulkan, Nevado del Huila, där ett antal småodlare slagit sig samman. Kooperativet arbetar hållbart och är ekologiskt certifierat. Bönorna från Brasilien odlas i välrenommerade regionen Cerrado Mineiro, och naturprocessas på den ekocertifierade farmen Santa Cristina.

Kaffet är mörkt och vackert rödbrunt, med en aromatisk doft av nougat, hasselnötter och choklad. Mörka bär och kanderad viol finns i bakgrunden. Smaken är mustig, kryddig och komplex – samtidigt lång och elegant. Här finns nötter och choklad, men också vanilj och fruktiga toner av björnbär och körsbär. Den aromatiska eftersmaken ger en föraning om vår, samtidigt som fylligheten gör sig utmärkt ihop med påskens chokladdoppade marsipan och andra godsaker.

Precis innan vi skickar så maler vi grovt som presskaffe. Kaffets vikt: 230gTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Se även