Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Brygga kaffe med en kaffebryggare (Moccamaster)

Att brygga kaffe i en kaffebryggare, eller som i detta fall en Moccamaster, är det svenska traditionella sättet att brygga kaffe. Med några enkla grepp kan du ändå får kaffet att smaka så mycket godare. Detta tycker vi i Kafferosteriet Koppar att du kan tänka på:

1) Välj alltid färskt kaffe. Nyrostat kaffe smakar så otroligt mycket mer och innehåller nästan tusen aromer och smaker. Allt Koppars kaffe är nyrostat.

2) Välj alltid ekologiskt kaffe. Det både smakar och känns bättre. Allt Koppars kaffe är ekologiskt.

2) Om du vill få ut ännu mera smak - välj hela kaffebönor och mal precis innan bryggning. Detta gör vi knappt själva, då det färdigmalda bryggkaffet i vår prenumeration ändå innehåller så pass mycket smaker och aromer, men vill du finlira så gör du såklart det!

3) Blötlägg gärna filtret innan bryggningen. Då får du bort eventuell träsmak.

4) Om du använder hela kaffebönor, måtta då två matskedar kaffe för varje 1,5 dl vatten = 1 kopp. Låt hellre malningsgraden ange styrkan i kaffe. Ett fint malet kaffe ger mer sting än ett grovt malet kaffe. Koppars färdigmalda bryggkaffe är malet precis som vanligt bryggkaffe och du doserar precis som vanligt.

Koppars mörkrostade bryggkaffe ger en balanserad och fyllig smak, det mellanrostade bryggkaffet en lätt fruktighet. Det lättrostade bryggkaffet är en fruktbomb.

Hoppas du hittar din favorit hos oss! /nyrostat är godast!