Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Välj ditt presskaffe att prenumerera på

  Ett klassiskt presskaffe är ett utmärkt sätt att brygga en god kopp kaffe på. Här har vi malt bönorna något grövre, vilket gör sig utmärkt i kannan. Våra fyra kaffen bjuder på fyra olika karaktärer - här är det bara att låta ditt smaksinne slussas fram mellan mörkrostens kryddiga och mustiga smaker, de nötiga tonerna i vår mellanrost eller lättrostens fruktiga citrusaromer.

  Bönorna är rostade för hand på lägre temperaturer, och när kaffebrevet lämnar rosteriet är innehållet alltid färskt, ekologiskt och framförallt - nyrostat.

  Välj ditt kaffe

  Vi har noga valt ut vårt kaffe. Allt vårt kaffe är ekologiskt och klassat som specialkaffe, dvs av högsta kvalitet. Här väljer du din favorit bland våra presskaffen.

  Vi rostar och skickar ditt kaffe

  Varje måndag rostar vi vi ditt kaffe. Vi rostar för hand och i små batcher för att optimera smakerna och aromerna i varje böna. Vi maler det sedan som grovt som presskaffe.

  Drick nyrostat färskt kaffe

  På tisdagar så skickar vi till våra prenumeranter. Precis innan maler vi ditt kaffe som presskaffe. Kaffebreven postas som A-post och redan på onsdagen, allra senast torsdagen, njuter du av tusen aromer och smaker!