Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Välj ditt presskaffe att prenumerera på

  Ett klassiskt presskaffe är ett utmärkt sätt att brygga en god kopp kaffe på. Här har vi malt bönorna något grövre, vilket gör sig utmärkt i kannan. Våra kaffen bjuder på olika karaktärer - här är det bara att låta ditt smaksinne slussas fram mellan mörkrostens kryddiga och mustiga smaker, de nötiga tonerna i vår mellanrost eller lättrostens fruktiga citrusaromer.

  Bönorna är rostade för hand på lägre temperaturer, och när kaffebrevet lämnar rosteriet är innehållet alltid färskt och framförallt - nyrostat.


  NOGA UTVALT
  Vi har noga valt ut allt kaffe med omsorg för både miljö och människa. Allt vårt kaffe håller exceptionellt hög kvalitet och är klassat som specialkaffe. Här väljer du din favorit bland våra presskaffen.


  NYROSTAT
  Vi rostar för hand och i små batcher för att optimera smakerna och aromerna i varje böna. Vi maler det sedan som grovt som presskaffe.


  FRAKTFRITT DIREKT HEM
  Precis innan vi skickar ditt Kaffebrev maler vi det som presskaffe. Kaffebreven postas som A-post och som prenumerant har du nyrostat kaffe i brevlådan allra senast på torsdagar. Njut av tusen aromer och smaker!