Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Olika bryggmetoder att brygga kaffe på

  Sveriges färskaste kaffe: Välj kaffe för din bryggmetod

  Oavsett var du bor i vårt avlånga land och oavsett vilken utrustning du använder dig av, så vill vi att du ska kunna njuta av vårt specialklassade ekologiska kaffe bara dagar efter att det rostats - och uppleva den stora skillnaden mellan "vanligt" kaffe och nyrostat! Ditt kaffe rostas på beställning och KOPPAR kan därför garantera att det alltid anländer nyrostat och väldoftande till din brevlåda.

  Välj ditt kaffe

  Vi har noga valt ut vårt kaffe. Alla våra kaffebönor är ekologiska och klassade som specialkaffe. Du börjar med att välja vilken typ av kaffe du vill ha, och om du vill ha hela eller malda bönor!

  Vi rostar och skickar ditt kaffe

  Varannan måndag (udda veckor) rostar vi vårt kaffe för våra prenumeranter. Vi rostar för hand, i små batcher, och endast på beställning. För dig som önskar styckesköp rostar vi alltid upp lite extra som vi skickar till dig inom 1 arbetsdag efter att du lagt din order.

  Drick nyrostat färskt kaffe

  Ditt kaffe är aldrig äldre än två veckor när du får det direkt hem i brevlådan. Tusen aromer och smaker. Gillar du dina styckesköp - lägg en prenumeration så riskerar du aldrig vara utan nyrostat och färskt kaffe!