Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Välj din karaktär på Sveriges färskaste och färdigmalda espresso?

  Här finner du vår malda espresso. För att du ska få den så perfekt som möjligt, så maler vi den samma dag som vi lämnar över den till Posten.

  Den gemensamma nämnaren stavas ekologisk indisk robusta av högsta kvalitet, vilken vi varierar både i rostningsgrad och proportion i de olika blandningarna. I Mörkrosten samspelar den med höghöjdsvuxen ekologisk arabica från Honduras. I Mellanrosten är den nedtonad, men den ekologiska arabican från Indonesien ger ändå espresson lite extra tryck. I Sorrento dominerar vår ekologiska robusta helt och vi närmar oss verkligen södra Italien, varifrån vi också inspirerats till namnet Sorrento.

   

  NOGA UTVALT
  Vi har noga valt ut allt kaffe med omsorg för både miljö och människa. Våra espressobönor håller exceptionellt hög kvalitet och allt vårt kaffe är klassat som s.k. specialkaffe, läs mer här.

  NYROSTAD
  Nyrostad och färsk mald espresso innehåller nästan tusen aromer och smaker. Vi startade KOPPAR för att själva kunna njuta av färskrostat kaffe - varje dag. Med våra smarta kaffebrev så får också du det! Se gärna vår film där vi jämför vanligt kaffe och färska kaffebönor här. Espresso uppför sig likadant.

  FRAKTFRITT DIREKT HEM
  Bara dagar efter att vi rostat och mald din espresso har du Kaffebrevet i din brevlåda! Om du vill vara säker på att alltid dricka färskrostat, så har du hittat rätt. Välkommen till KOPPAR, din kafferostare på nätet. /nyrostat är godast