Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Välj din karaktär på Sveriges färskaste och färdigmalda espresso?

  Här finner du vår malda espresso. För att du ska få den så perfekt som möjligt, så maler vi den samma dag som vi lämnar över den till Posten.

  Den gemensamma nämnaren stavas ekologisk indisk robusta av högsta kvalitet, vilken vi varierar både i rostningsgrad och proportion i de olika blandningarna. I No1 samspelar den med ekologisk arabica från Latin- och Centralamerikal. I No2 är den nedtonad, men den ekologiska arabican från Indonesien ger ändå espresson lite extra tryck. I No5 dominerar vår ekologiska robusta helt och vi närmar oss verkligen södra Italien, varifrån vi också inspirerats till namnet Sorrento.

   

  Vi är ett helt ekologiskt kafferosteri. Det betyder att all våra espresso är ekologisk. Vår espresso håller även exceptionellt hög kvalitet då allt vårt kaffe är klassat som s.k. specialkaffe, läs mer här.

  Nyrostad och färsk mald espresso innehåller nästan tusen aromer och smaker. Vi startade KOPPAR för att själva kunna njuta av färskrostat kaffe - varje dag. Med våra smarta kaffebrev så får också du det! Se gärna vår film där vi jämför vanligt kaffe och färska kaffebönor här. Espresso uppför sig likadant.

  Bara dagar efter att vi rostat och mald din espresso har du Kaffebrevet i din brevlåda! Om du vill vara säker på att alltid dricka färskrostat, så har du hittat rätt. Välkommen till KOPPAR, din kafferostare på nätet. /nyrostat är godast