Produkten har blivit tillagd i varukorgen

    Sveriges färskaste bryggkaffe, vilken typ väljer du idag?

    När det kommer till en riktigt god kopp kaffe är det först och främst din personliga smakpreferens som avgör. Rostningsgraden är en av de faktorer som avgör vad du kan förvänta dig av din kopp smakmässigt. Ett ljusrostat kaffe har högre syra och är sötare och mildare i smaken än ett mörkare rostat kaffe. Mellanrostat kaffe bjuder på en fylligare och rundare smak. Den är söt, len och krämig. Är du ute efter en mer intensiv och ännu fylligare smak, helt klart åt det kryddiga hållet? Då skall du välja mörkrost eller vår mörkaste blandning Mustig. Drick nyrostat du med!

    Vi har noga valt ut vårt kaffe och vi är ett helt ekologiskt kafferosteri. Det betyder att allt KOPPAR:s kaffe är ekologiskt och klassat som specialkaffe, dvs av högsta kvalitet. Här väljer du din favorit bland våra bryggkaffen.

    Nyrostat och färskt bryggkaffe innehåller nästan tusen aromer och smaker. Vi startade Kafferosteriet Koppar för att själva kunna njuta av färskrostat kaffe - varje dag. Med våra smarta kaffebrev så får också du det!

    Bara dagar efter att vi rostat och malt ditt bryggkaffe har du Kaffebrevet i din brevlåda! Om du vill vara säker på att alltid dricka färskrostat, så har du hittat rätt. Välkommen till Koppar, din kafferostare på nätet. /nyrostat är godast