Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Välj ditt bryggkaffe att prenumerera på

  När det kommer till en riktigt god kopp kaffe är det först och främst din personliga smakpreferens som avgör. Rostningsgraden är en av de faktorer som avgör vad du kan förvänta dig av din kopp smakmässigt. Ett ljusrostat kaffe har högre syra och är sötare och mildare i smaken än ett mörkare rostat kaffe. Mellanrostat kaffe bjuder på en fylligare och rundare smak. Den är söt, len och krämig. Är du ute efter en mer intensiv och ännu fylligare smak, helt klart åt det kryddiga hållet? Då skall du välja mörkrost eller vår mörkaste blandning Mustig. Drick nyrostat du med!


  NOGA UTVALT
  Vi har noga valt ut allt kaffe med omsorg för både miljö och människa. Allt vårt kaffe håller exceptionellt hög kvalitet och är klassat som specialkaffe. Här väljer du din favorit bland våra bryggkaffen.


  NYROSTAT
  Vi rostar för hand och i små batcher för att optimera smakerna och aromerna i varje böna. Vi maler det sedan som bryggkaffe.


  FRAKTFRITT DIREKT HEM
  Kaffebreven postas som A-post och redan på onsdagen, allra senast torsdagen levereras det direkt hem. Tusen aromer och smaker!