Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Välj dina espressobönor att prenumerera på

  Är du precis som oss besatta av att hitta den perfekta espresson? Då vet du säkert att bra espressobönor är A och O när det kommer till en riktigt god espresso! Bland våra bönor hittar du tre karaktäristiska espressoblandningar, med den gemensamma nämnaren i form av ekologisk robusta från Indien - som tillför fyllig rivighet och fantastisk crema till kaffet. 

  Såväl Mörkrost som Mellanrost uppskattats av många sedan rosteriets allra första dagar medan Sorrento är ett nyare tillskott hos oss. Här har vi en espresso med extra mycket krut i, perfekt för dig som gärna dricker kaffet med en del mjölk eller socker.


  NOGA UTVALT
  Vi har noga valt ut allt kaffe med omsorg för både miljö och människa. Våra espressobönor håller exceptionellt hög kvalitet. Här väljer du din favorit bland våra espressobönor.


  ALLTID NYROSTAT
  Varje måndag rostar vi för våra prenumeranter. Vi rostar för hand och i små batcher för att optimera smakerna och aromerna i varje böna.


  FRAKTFRITT DIREKT HEM
  På tisdagar så packar vi och skickar vi våra prenumeranters espressobönor. Kaffebreven postas som A-post och redan på onsdagen, allra senast torsdagen levereras det direkt hem. Tusen aromer och smaker!