Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Välj din färdigmalda espresso att prenumerera på

  Här finner du vår malda espresso. För att du ska få den så perfekt som möjligt, så maler vi den samma dag som vi lämnar över den till Posten.

  Den gemensamma nämnaren stavas ekologisk indisk robusta av högsta kvalitet, vilken vi varierar både i rostningsgrad och proportion i de olika blandningarna. I No1 samspelar den med ekologisk arabica från Latin- och Centralamerikal. I No2 är den nedtonad, men den ekologiska arabican från Indonesien ger ändå espresson lite extra tryck. I No5 dominerar vår ekologiska robusta helt och vi närmar oss verkligen södra Italien, varifrån vi också inspirerats till namnet Sorrento. Finn din egna favorit - trevlig njutning!

  Välj ditt kaffe

  Vi har noga valt ut vår espresso. Allt vår kaffe är ekologiskt och klassat som specialkaffe, dvs av högsta kvalitet. Här väljer du din favorit bland vår malda espresso.

  Vi rostar och skickar ditt kaffe

  Varje måndag rostar vi din espresso. Vi rostar för hand och i små batcher för att optimera smakerna och aromerna i varje böna. Efter rostning vilar bönorna över natten innan vi maler dem fint.

  Drick nyrostat färskt kaffe

  På tisdagar så skickar vi till våra prenumeranter. Precis innan vi lämnar till Posten så maler vi din espresso. Kaffebreven postas som A-post och redan på onsdagen, allra senast torsdagen, njuter du av tusen aromer och smaker