Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Dags att välja dina kaffebönor!

  Här ser du alla våra nyrostade kaffebönor.
  Klicka – så berättar varje kaffeböna lite mer om sig själv!


  Köp nyrostade kaffebönor från Kafferosteriet Koppar här.

  Nya tidens kaffe.

  Det är våra kära kaffebönor som väcker oss varje morgon. Bönorna håller oss pigga under dagen och det är kaffebönan som förenar både vänner och kollegor. Ibland avrundar de middagen på kvällen. Kanske särskilt ofta om kaffebönorna är koffeinfria.

  Allt sedan dagen vi startade Kafferosteriet Koppar, så har vi valt bort alla omvägar från rosteriet till dig som njuter av våra kaffebönor. Våra kaffebönor skickas direkt från vårt rosteri i Tyresö hem till din brevlåda. Ingen mellanhand som gör bönorna dyrare. Inget ytteremballage, du kan direkt öppna Kaffebrevet med dina nyvunna kaffebönor och brygga på direkten – och slippa gå till återvinningsstationen lika ofta. Men framförallt gör vårt nytänkande att du får färskast tänkbara kaffebönor. Och det… är något helt annat än de kaffebönor du köper i butik.


  Kaffebönorna hos Koppar: Från senaste skörd.

  Hållbart odlade kaffebönor.

  I vårt manifest, som du kan läsa HÄR, slår vi fast att alla våra kaffebönder och marken de kultiverar ska leva ett gott, långsiktigt liv. Vi vågar säga att det nästan per automatik ger dig en större smakupplevelse. Bönderna får bättre betalt och kan investera i en ännu bättre skörd år efter år.

  Kaffebönorna som växer upp på de småskaliga kaffegårdarna vi handlar från är av exceptionellt hög kvalitet. Det klassificeras som specialkaffe och vi köper aldrig in kaffebönor under 82 poäng på SCA’s internationella kaffeskala för att betygsätta kaffe. Läs gärna mer om specialkaffe HÄR.

   


  Alla våra kaffebönor är färskrostade och klassade som specialkaffe.

  Färskrostade kaffebönor.

  Koppars resa började i Costa Rica 2015. Hemma hos Diego och Angela drack vi vår första nyrostade kopp kaffe. Kaffebönorna hade Angela precis rostat, Diego malde och hällde vatten över det malda kaffet i sin bolsita (en costaricansk kaffebryggare kan man säga). Vi vill ge kaffeälskare samma smakupplevelse som vi fann i slutet av avtagsvägen hemma hos Diego och Angela. Färskrostade kaffebönor av stor kvalitet.

  Riktigt kaffe är så nyrostat och nymalt som möjligt. Om du köper dina kaffebönor hos oss på Koppar ger du dig själv de allra bästa förutsättningarna att njuta av det allra godaste kaffet, för du maler ju bönorna själv precis innan bryggning.

  Gör som oss. Djupdyk i kaffebönans underbara värld. Klicka HÄR för att komma till Koppars Kaffe-Akademi.

  Varmt välkommen att besöka vårt rosteri. Vi finns på Radiovägen 28 i Tyresö. Maila oss HÄR om du vill komma i kontakt med oss!