Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Sveriges färskaste kaffebönor

  För den perekta koppen kaffe rekommenderar vi att du maler kaffebönorna precis innan bryggning. Det gäller för alla typer av kaffebönor och ger helt enkelt en större kaffeupplevelse. Här finner du kaffebönor för alla bryggmetoder, förutom specifikt espresso. Espresso-kaffebönor finner du på denna länk.

  Vi önskar trevlig njutning, välj dina nyrostade kaffebönor här:

   

  Vi har noga valt ut allt kaffe med omsorg för både miljö och människa. Allt vårt kaffe håller exceptionellt hög kvalitet och är klassat som specialkaffe, läs mer här. Vi betalar bra till våra bönder eftersom vi tror att en nöjd och glad bonde också producerar ett godare kaffe!

  Nyrostade och färska kaffebönor innehåller nästan tusen aromer och smaker. Vi startade KOPPAR för att själva kunna njuta av färskrostat kaffe - varje dag. Med våra smarta kaffebrev så får också du det! Se gärna vår film där vi jämför vanligt kaffe och färska kaffebönor här.

  Bara dagar efter att vi rostat dina kaffebönor har du Kaffebrevet i din brevlåda! Om du vill vara säker på att alltid dricka färskrostat, så har du hittat rätt. Välkommen till KOPPAR, din kafferostare på nätet. /nyrostat är godast

  Köp färskrostade kaffebönor av KOPPAR