Vi på Koppar köper in vårt råkaffe med samma omsorg som vi rostar. Förutom att det alltid klassas som specialkaffe, så ska våra inköp garantera våra kaffearbetare och marken de kultiverar ett långsiktigt gott liv. Här läser du mer om de några av de ursprung vi rostar just nu:
▶ Aquiares Estate, Costa Rica
▶ Iyego Coffee Growers Cooperative Society, Kenya
▶ Long Miles Coffee Project, Burundi
▶ Blawan Estate, Java Indonesien
▶ Finca La Requia, Peru
▶ Fazendas Dutra, Brasilien
▶ La Paz, Honduras
▶ Chiapas, Mexico
▶ Sumatra, Indonesien
▶ Idinjamala, Indien
▶ Yirgacheffe, Etiopien
▶ Huila, Colombia
Allt smakar tydligare om du utbildar dina sinnen.
Vin, mat, kaffe – ja hela livet blir större om du vet var du ska leta. Julianna, jag och våra medarbetare i rosteriet har samlat vår kaffekunskap i Koppars lilla Kaffe-Akademi. Välkommen hit, så ger vi kunskap och kuriosa runt hemligheten i din kopp. /Fredrik