Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Sveriges färskaste presskaffe, vilken typ väljer du idag?

  Ett klassiskt presskaffe är ett utmärkt sätt att brygga en god kopp kaffe på. Här har vi malt bönorna något grövre, vilket gör sig utmärkt i kannan. Våra fyra kaffen bjuder på fyra olika karaktärer - här är det bara att låta ditt smaksinne slussas fram mellan mörkrostens kryddiga och mustiga smaker, de nötiga tonerna i vår mellanrost eller lättrostens fruktiga citrusaromer.

  Bönorna är rostade för hand på lägre temperaturer, och när kaffebrevet lämnar rosteriet är innehållet alltid färsk och framförallt - nyrostat. Gott och smidigt, testa du med!


  NOGA UTVALT
  Vi har noga valt ut allt kaffe med omsorg för både miljö och människa. Allt vårt kaffe håller exceptionellt hög kvalitet och är klassat som specialkaffe. Här väljer du din favorit bland våra presskaffen.


  NYROSTAT
  Nyrostat och färskt presskaffe innehåller nästan tusen aromer och smaker. Vi startade Kafferosteriet Koppar för att själva kunna njuta av färskrostat kaffe - varje dag. Med våra smarta kaffebrev så får också du det!


  FRAKTFRITT DIREKT HEM
  Bara dagar efter att vi rostat och malt ditt kaffe grovt som presskaffe har du Kaffebrevet i din brevlåda! Om du vill vara säker på att alltid dricka färskrostat, så har du hittat rätt. Välkommen till Koppar, din kafferostare på nätet. /nyrostat är godast