Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Färskt och nyrostat kokkaffe – tusen aromer och smaker

  Sällan smakar kaffet så gott som när det tillagas över öppen eld. Denna sinnebild bär vi med oss även när vi kokar kaffet hemma på spisen. För visst är det så att vi som kokar vårt kaffe alltid får ut de mest balanserade smakerna och det fylligaste kaffet? Slut ögonen och föreställ dig rökigheten och de svarta vinbären i vårt mustiga kokkaffe, chokladen och björnbären i vår mörkrost, eller sötfruktigheten i vår mellanrost. Beroende på hur du kokar kaffet, så driver du fram smakerna på olika sätt men resultatet är alltid fylligt, balanserat med en lång rund eftersmak. Välj rostningsgrad på ditt nyrostade kokkaffe här:

   

  3 steg till det perfekta kokkaffet

  Färskrostat ekologiskt kokkaffe

  Sjud kaffet

  Även om det heter kokkaffe, så blir kaffet inte godast av att koka. Sjud istället! Ju längre stund du sjuder kaffet desto mer smak driver du fram.

  Sjud kokkaffet

  Låt kaffet svalna ordentligt

  När du tycker att kaffet sjudit klart, så lyfter du kaffet av plattan eller bort från elden. Låt det vila 5-6 minuter, så att sumpen kan sjunka till botten och kaffet får runda av sig.

  Kanna för kokkaffe serveras

  Prova en nypa salt

  Ett gott nyrostat kokkaffe blir ännu godare med en nypa salt som smakförstärkare. Inte testat? Det bara måste du göra!


  NOGA UTVALT
  Vi har noga valt ut allt kaffe med omsorg för både miljö och människa. Allt vårt kaffe håller exceptionellt hög kvalitet och är klassat som specialkaffe. Här väljer du din favorit bland våra nyrostade kokkaffen.


  NYROSTAT
  Nyrostat och färskt kokkaffe innehåller nästan tusen aromer och smaker. Vi startade Kafferosteriet Koppar för att själva kunna njuta av färskrostat kaffe - varje dag. Med våra smarta kaffebrev så får också du det!


  FRAKTFRITT DIREKT HEM
  Bara dagar efter att vi rostat och malt ditt kokkaffe har du Kaffebrevet i din brevlåda! Om du vill vara säker på att alltid dricka färskrostat, så har du hittat rätt. Välkommen till Koppar, din kafferostare på nätet. /nyrostat är godast