Här ser du de nyrostade kaffesorter som passar din bryggmetod allra bäst. Vi maler det som kokkaffe precis innan vi skickar. Klicka – så berättar varje kaffe lite mer om sig själv!
RWANDA RWINYONI
JUST NU I STORA KAFFERESAN: Som fyllningen i en pralin, med mörk choklad och något rött bär – förmodligen hallon – i bakgrunden. Det är krämigt fylligt, med en mild och sofistikerad eftersmak som samtidigt är komplex och lång. Vikt: 230g
Ett mjukt, fylligt och väldigt balanserat kaffe från 22 kvinnor på Finca Santa Maria. Honey-bearbetad castillo bjuder på den finaste sötma, vinösa aromer, rikligt med röda syltiga bär, choklad och romrussin i smaken. Vikt: 230g
Vi bestämde oss för att göra stor kvalitet av Franskrost. Detta är Koppars tolkning på kaffet som väcker Montmartre. Bonjour, mörka chokladnoter, tobak och ceder. Vikt: 230g
En kultiverad mörkrost med doft av kakao, tropiska trädslag och nyanser av piptobak. Därefter tar mulliga skogsnoter och mogen aprikos över. Ett sött, fylligt, mustigt och smakrikt kaffe. Vikt: 230g
Mycket nötter i både smak och arom. En klassisk brasse med mörk kola och söt mjuk vanilj i eftersmaken från en av världens mest kända kafferegioner. Vikt: 230g
Ett mellanrostat kaffe fyllt till brädden av choklad, hasselnöt och karamell, med en lätt vaniljkrydda som övergår i söta björnbär. En mjuk och mångsidig kopp, lika perfekt på morgonen som till middagsfinalen. Vikt: 230g