Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Sveriges färskaste espressobönor: Välj karaktär

  Är du precis som oss besatta av att hitta den perfekta espresson? Då vet du säkert att bra espressobönor är A och O när det kommer till en riktigt god espresso! Bland våra bönor hittar du tre karaktäristiska espressoblandningar, med den gemensamma nämnaren i form av ekologisk robusta från Indien - som tillför fyllig rivighet och fantastisk crema till kaffet. 

  Både Mörkrosten och Mellanrosten uppskattats av många sedan rosteriets allra första dagar medan vår Sorrento är ett nyare tillskott. Här har vi en espresso med extra mycket krut i, perfekt för dig som gärna dricker kaffet med en del mjölk eller socker. Vill du ha 100% robusta så finner du den i vår Indien Indijamala.

  Njut av nyrostat du med!

   


  NOGA UTVALT
  Vi har noga valt ut allt kaffe med omsorg för både miljö och människa. Våra espressobönor håller exceptionellt hög kvalitet och allt vårt kaffe är klassat som s.k. specialkaffe, läs mer här.


  NYROSTAT
  Nyrostade och färska espressobönor innehåller nästan tusen aromer och smaker. Vi startade KOPPAR för att själva kunna njuta av färskrostat kaffe - varje dag. Med våra smarta kaffebrev så får också du det! Se gärna vår film där vi jämför vanligt kaffe och färska kaffebönor här.


  FRAKTFRITT DIREKT HEM
  Bara dagar efter att vi rostat dina espressobönor har du Kaffebrevet i din brevlåda! Om du vill vara säker på att alltid dricka färskrostat, så har du hittat rätt. Välkommen till KOPPAR, din kafferostare på nätet. /nyrostat är godast