Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Sveriges färskaste espressobönor: Välj karaktär

Är du precis som oss besatta av att hitta den perfekta espresson? Då vet du säkert att bra espressobönor är A och O när det kommer till en riktigt god espresso! Bland våra bönor hittar du tre karaktäristiska espressoblandningar, med den gemensamma nämnaren i form av ekologisk robusta från Indien - som tillför fyllig rivighet och fantastisk crema till kaffet. 

Espresso N°1 och N°2 har uppskattats av många sedan rosteriets allra första dagar medan Sorrento N°5 är ett nyare tillskott hos oss. Här har vi en espresso med extra mycket krut i, perfekt för dig som gärna dricker kaffet med en del mjölk eller socker. 

Njut av nyrostat du med!

 

Vi är ett helt ekologiskt kafferosteri. Det betyder att alla våra espressobönor är ekologiska. Våra espressobönor håller även exceptionellt hög kvalitet och allt vårt kaffe är klassat som s.k. specialkaffe, läs mer här.

Nyrostade och färska espressobönor innehåller nästan tusen aromer och smaker. Vi startade KOPPAR för att själva kunna njuta av färskrostat kaffe - varje dag. Med våra smarta kaffebrev så får också du det! Se gärna vår film där vi jämför vanligt kaffe och färska kaffebönor här.

Bara dagar efter att vi rostat dina espressobönor har du Kaffebrevet i din brevlåda! Om du vill vara säker på att alltid dricka färskrostat, så har du hittat rätt. Välkommen till KOPPAR, din kafferostare på nätet. /nyrostat är godast