1. Skölj filtret.
2. Använd 2 rågade kaffemått.
3. Slå på en mindre mängd vatten och låt kaffet blomma i ca 20 sekunder.
4. Slå på resten av vattnet.
5. Vänd och pressa långsamt ner i ca 45 sekunder.
Med en aeropress brygger du fylliga och aromatiska kaffen. Vi brukar därför rekommendera vår Mustig. Den köper du som hela bönor här, eller färdigmalen för att brygga som aeropress här.
Om du vill vara lite mer avancerad, så kan du här läsa om hur världsmästarna på aeropress malde och bryggde sina kaffen.
Kontakta oss gärna på [email protected] om du vill ha fler tips!
/det nyrostade kaffet är godast, KOPPAR
Senast uppdaterad: 13 mars, 2020
Vi vill att du ska brygga ett godare kaffe! Ett sätt att nå målet är att dela med oss av våra kunskaper i våra nyhetsbrev. Den här filmen spelade vi in för ett av våra nyhetsbrev (januari 2019). Vill du veta mer? Anmäl dig gärna på länken nedan!