Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  I år kommer tomten genom brevlådan.

  Koppar har kaffe-klappen till dina nära och kära. Julklappen som varar upp till ett helt år. Beställ idag och ange i kassan när du önskar första leveransen. Önskar du leverans efter jul, så kan du lämna över ett gåvokort med tomten. Dessa hittar du HÄR!

  I år har vi fler julklappar än någonsin att välja bland:


  Årets kaffe-klapp är färskrostad.

  Ge bort en biljett på Stora Kafferesan. Det är en magisk resa för alla sinnen. Jorden runt för att uppleva kaffesorter från världens bästa plantager.

  Stora Kafferesan är för sanna kaffeälskare. Efter några stopp förfinas smaksinnena, nyfikenheten och kunskapen växer – i takt med att vi lär känna kafferegionernas särart, bönornas personliga smaker och böndernas olika sätt att visa kärlek till just sin sort.

  Skorstenen har spelat ut sin roll. En gång i månaden kommer kaffet rakt i din väns brevlåda. Ju fler månader du ger bort, desto rikare blir upplevelsen.

  Pris: Från 357 kr med gratis frakt.

  BESTÄLL STORA KAFFERESAN HÄR.


  Stora Kafferesan – MIKROLOTT

  Prenumerationen för din kaffe-mumsande vän som vill utöka variationen, lära sig ännu mer om olika kaffetyper och verkligen uppleva kaffets smakskillnader. Ett kaffe i månaden med en spårbarhet som går bortom kaffebonden, ner på verklig detaljnivå.

  Pris: Från 417 kr med gratis frakt.

  BESTÄLL STORA KAFFERESAN MIKROLOTT HÄR.


  Mörkrostade njutningar i paketen

  I Stora Kafferesan DARK väljer vi ut det finaste specialkaffet och rostar det några nyanser mörkare. Resultatet blir majestätiskt och inbjuder till påtår i stora koppar. Allt eftersom vi färdas från kaffeland till kaffeland förundras din vän över hur olika ett mörkrostat kaffe kan smaka – beroende på var kaffebuskarna vuxit och hur bönorna tagits om hand längs vägen..

  Pris: Från 357 kr med gratis frakt.

  BESTÄLL STORA KAFFERESAN DARK HÄR.


  Till espresso-älskaren

  Den ursprungliga espresson kommer från Indonesiens vackra plantager. Och från Colombias. Och Indiens och… Det växer inga kaffebönor i Bella Italia. Däremot växer det kaffedrickare så det knakar. De räknas i miljoner, drickandes det svarta guldet från tidig morgon till solen sänker sig i Medelhavet.

  Inspirerade av den italienska espresso-kulturen har vi tagit fram den Stora Espressoresan. Vi väljer ut det bästa moder jord och dess skickliga och småskaliga kaffebönder har att erbjuda. Varje månad får din vän en ny espresso-upplevelse i brevlådan.

  Pris: Från 357 kr med gratis frakt.

  BESTÄLL STORA ESPRESSORESAN HÄR.


  Gåvokort

  Ge gärna bort ett av våra fina gåvokort innan första Kaffebrevet dyker upp i din väns brevlåda:
  1) Lägg din beställning.
  2) Välj gåvokort och skriv ut HÄR.
  3) Pyssla till ditt gåvokort lite extra om du vill och lämna över det på julafton.

  Låt kaffe-äventyret börja!