Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

2a Advent - Kenya Thirikwa

Detta kaffe är tyvärr slut. Klicka HÄR för att se vad vi rostar just nu.

Lucia närmar sig och nu är det dags för en av kaffehimlens klarast lysande stjärnor att lysa i din kopp. Årets andra adventskaffe är en sällsynt gäst hos oss på Koppar och kommer från Mount Kenyas sluttningar!

Kaffet från Kenya sticker alltid ut på ett avsmakningsbord med många ursprung. Koppens komplexitet, smakernas klarhet och intensitet kan spåras till häpnadsväckande terroirer i sluttningarna mellan Nairobi och 5199 meter höga Mount Kenya. Höglandet här bjuder på en extraordinär kombination av nederbörd, sol och perfekt jordmån från den utslocknade vulkanen. Kaffets fina egenskaper gör att kenyanskt kaffe idag är bland de dyraste ursprungen och det är en av anledningarna till att det är väldigt sällsynt i kaffehyllorna.

Juletider är verkligen ett perfekt tillfälle att unna sig något man inte unnar sig varje dag. Vi längtar alltid efter att få rosta Kenya! Njut nu av ett levande, saftigt, sött och djupt kaffe från kooperativet Thirikwa. Intensiva svarta vinbär är med i både arom och smak från början till slut. Koppen är juicig och den gräddiga munkänslan påminner om chokladsockerkaka med söt mandelkräm. Glad och god andra advent! (Vikt: 230g)Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Se även