Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

3 Advent - Etiopien Chiri

Detta kaffe rostas inte längre. Klicka HÄR för att se vad vi rostar just nu.

Höstterminens sista vecka, snart går en del av oss på semester och julfestligheterna med vänner och kollegor är i full swing innan det blir dags för att mysa tillsammans med familjen. Julbord eller julfikor – vi frossar i godsakerna tillsammans.

Ibland får vi frågan om vilket kaffe vi skulle välja om vi bara fick välja ett kaffe att frossa i för resten av våra liv eller i alla fall året runt – inte bara nu i december när vi summerar 2023 och dricker årets bästa kaffen. Denna etiopiska bärtorkade pärla till kaffe – sött och aromatiskt som smågodis, fast helt naturligt – är en het kandidat!

Tänk dig en lummig trädgård i södra Etiopien. Här växer avokados, bananer, majs, guava… Och så kaffe. Familjerna äter det mesta själva, men de bästa av kaffebären säljer de vidare till oss. Denna exklusiva advents-lott har odlats av trädgårds- mästarna runt om i byn Chiri, i trädgårdar på 1900-2100 meter över havet. Hos oss är det kyligt ute nu och det är en fröjd för själen med en kopp som doftar sommar med syltiga jordgubbar, smultron, persika och vanilj. Exotiskt och krämigt – godare än godis – och med samma ”vill ha mer”-begär. Glad och god tredje advent! (Vikt: 230g)Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Se även