Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Brasilien Fazenda do Lobo

Detta kaffe rostas inte just nu. Klick HÄR för att se vad du kan handla istället. 

Ursprung: Sul de Minas, Minas Gerais
Producent: Andrea och Marcos Foresti
Odlingshöjd: 1050 möh
Sorter: Red catuai (bärtorkat)

Det är något visst med helt färskt skördat kaffe från Brasilien. I ”vanliga” fall, årets flesta månader så älskar vi ursprunget för dess fina fyllighet, den framträdande nötigheten, den chokladiga koppen och långa mjuka eftersmaken. Så som många av oss vill ha sitt kaffe helt enkelt.

Med ett nyskördat kaffe, alltså att råkaffet är så färskt det kan vara när det kommer till oss på rosteriet så träder ytterligare smaker och aromer fram. Bakom noterna av kondenserad mjölk, så kikar även lite blodapelsin fram tillsammans med röda bär. Det blir med andra ord en mer mångfacetterad upplevelse.

Andrea och Marcos Foresti har sedan de köpte Fazenda do Lobo för snart 30 år sedan legat i den brasilianska toppen bland specialkaffeproducenter. Sedan 2017 låter de kaffebären torka på upphöjda ”african beds”. Här är det arabica-sorten red catuai som vilat och vänts på uppe på bäddarna. Vad glada vi är att få njuta av deras kaffe! Vikt: 230gTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Se även