Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

El Obraje el Bosque Colombia

Detta kaffe rostas inte just nu. Klicka HÄR för att se vad du kan handla istället.

När vi första gången provade ett kaffe från kaffegården El Obraje blev vi blown away. På avsmaknings-bordet stod en förstklassig Geisha. Allt sedan den dagen har vi haft Pablo Andres Guerrero på vår radar och nu äntligen rostar vi ett kaffe från honom. Inte Geishan tyvärr, den kostar fortfarande skjortan, men ändock en toppklass-representant för nutida colombianskt specialkaffe!

Pablo Andres Guerrero är exakt i sin kaffeodling. Här är det 50.8% av arabica-sorten caturra, 40.7% av sorten castillo och 8.5% gul bourbon som han valt ut för bearbeta lite hemlighetsfullt i en metod som närmast kan beskrivas som en blandning av såväl anaerobiskt, yellow honey och slutligen våtfördlat.

Det är minst sagt en komplicerade processer att både odla och bearbeta kaffet på, men det betalar sig. Söta frukter, åt hållet mogen stenfrukt och melon, mjukt karamelligt och fräscht blommigt. Vi dricker gärna Pablo Andres Guerreros kaffe om och om och om igen. Vikt: 230gTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Se även