Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Uganda Bulambuli

Detta kaffe rostas inte just nu. Klick HÄR för att se vad du kan handla istället. 

Ursprung: Bugisu, Uganda
Producent: Småbönder med 1,89 ha kaffeodling i genomsnitt
Odlingshöjd: 1250-1900 möh
Sorter: SL 34, K7, Blue Mountain (bärtorkat)

Inom gastronomin talar man om att vissa smaker förstärker smaker olika bra. Med rejält av citron och syra i såsen till fisken är en pigg Sauvignon Blanc svår att överträffa, och ett sött dessertvin gifter sig perfekt med en krämigt söt chokladfondant.

Nu har vi Koppars Uganda Bulimbuli framför oss som Månadens Kafferesa. Självklart lysande till frukostmackan, men om vi vill festa till det lite extra – vad bjuder vi till den? Jo, har du tid att ”slänga ihop” Leilas Rocky Road så gör det. Vill du ta genvägen, så dukar du upp med Snickers. Jordnötterna, kolan och mjölkchokladen  i chokladen lirar perfekt med – hör och häpna – jordnötterna, kolan och mjölkchoklden i detta kaffe.

Bulimbuli är ett blommigt sött kaffe med en mjuk, lång eftersmak. Och bli nu inte skrämd av den långa utläggningen här uppe. Bulimbuli är lika opretentiöst som allt Koppars kaffe och trivs precis lika bra i eget majestät som med en sötsak till! Vikt: 230gTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »