Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bittersweet– espresso

Denna espresso rostas inte längre. Klicka HÄR för att se vad vi rostar istället!

Bittersweet är en blend av honungsbearbetad Villa Sarchi (arabica) från Finca La Portuguesa i Nicaragua och tvättad Kaapi Royale A (rbousta) från Keralaregionen i södra Indien.

Att få till en riktigt bra espresso är en konst. Varje böna uppför sig på sitt eget vis och baristan tar hänsyn till en mängd parametrar: kaffets färskhet, mängden kaffe, extraktionstid och slutvikten i koppen t.ex. När syra och beska är i balans uppstår espresso-magi.

Genom att blanda i en gnutta förstklassig indisk robusta i vår bärtorkade Villa Sarchi från Finca La Portuguesa, så har vi som kafferostare balanserat två ursprung mot varandra. Den robusta beskan tonar ner Villa Sarchins pigga syra. Creman sitter och i den finner vi både portvin och rikligt med rejält mörk choklad. En sötma åt honungshållet följer dig genom hela upplevelsen och dricker du din espresso med mjölk så accenturas den ytterligare. Vikt: 230g

20 gram kaffe, 30 gram slutvikt, 92-94-gradigt vatten och 20 sekunders rinntid är vårt idealrecept på Bittersweet.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Se även