Hemleverans: Beställ gott nyrostat kaffe idag, så skickar vi direkt och fraktfritt till din brevlåda.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Söt och gräddig – ekologisk espresso

Denna sort rostas inte för tillfället. Klicka HÄR för att se vad vi rostar just nu.

När vi smakar av olika kaffen så är sötman avgörande för vårt urval. Det skulle kännas konstigt att börja Stora Espressoresan med något annat än en söt, fruktig och verkligt originell espresso.

Vi testbrygger alltid alla våra espressos i såväl manuella som helautomatiska espressomaskiner. För denna blend, med ekologisk, handplockad arabica från Honduras, Mexico och Brasilien, ska du för att verkligen lyfta fram sötman ha en något längre rinntid än vanligt. Mal alltså något finare. Välj inställningen ”extra strong” på din automatiska maskin om den finns.

Med en längre rinntid, finare malning eller extra strong-inställning, så får du just en söt och krämig doft. Du kan ana en krämig vaniljbakelse, bananchoklad och mjuka goda bakkryddor som kanel och kardemumma. Smaken är intensiv och den angenäma syran spetsar sötman och den krämiga fylligheten. Tillredd med mjölk så gifter sig karamell med vaniljchoklad när sötman bjuder upp till dans i din gom. Vikt: 230gTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Se även